Неоспоримо ВИДЕО показва виновниците за смъртта на жена, загинала на магистралата

8 лева = на един човешки живот. Жена загина на магистралата заради поредно безхаберие, заснето от пътуваща по трасето кола.

konus-patenНа 31.07.2017 г., на автомагистрала „Хемус“, преди с. Слънчево, при крайно нелепи обстоятелства, почина много скъп и близък за мен човек, написа във Фейсбук варненецът Светлозар Колев. Камион на пътна сигнализация, спрял в лявата лента на автомагистрала, с разрешена максимална скорост на движение 140 км/ч! Спрял, без никаква маркировка, при липса на каквито и да е обозначителни знаци… липса дори на конуси. Конуси, които струват по 8 лв/бр, при спечелени 800 милиона лева от държавни и общински поръчки!!! – продължава коментара си Колев. Никога до сега, не съм се чувствал толкова БЕЗСИЛЕН! Безсилен към това, в което се превръщаме като хора, като общество… Хора материални, лишени от ценностна система… Що за хора сме? Публикуваме снимки от инциденти… правим пошли коментари… И КАКВО??? Виновни НЯМА!!! В нашето безнаказано общество. Защо го правя? Има ли смисъл? Ако не аз – кой?!? Размишлявам по тези въпроси и осъзнавам, че и аз, като част от това общество, не мога да бъда безучастен, не мога да остана безучастен пред избора: „един обозначителен конус за 8 лева = на един човешки живот“ Виновни ИМА!!! И това сме ние, така нареченото „общество“… Така завършва емоционалният изблик на варненеца, изгубил жената, загинала в катастрофа.

[ad id=“226585″]

Припомняме, че на 31 юли 60-годишна жена от Варна загина при катастрофа на автомагистрала „Хемус“. С нея е пътувало и дете, което е закарано в болница. Тежкият инцидент е станал в посока София, на около 2 км преди пътен възел „Слънчево”, около 12:30 ч. Лек автомобил се е ударил в камион, намиращ се в една от лентите за движение, е информацията от МВР.

Какво става ясно по-късно:

[ad id=“238430″]

kamion_patnoto_magistrala_remontГеорги Георгиев, пътуващ по същото време по трасето е с включена камера. Явно е минал минути преди жената, която е загинала при катастрофата, да връхлети върху двата камиона, почти спрели в изпреварващата лента на магистралата. Видеото на Георгиев ги е документирало в 12,10 ч. Клипът е качен в канала youtube с коментара на мъжа: Минутки след моето преминаване в камионите се забива лек автомобил и загива жена…. Субтитрите – часът и скоростта са синхронизирани с GPS…. Във видеофайла (поне в моя оригинал) има вкарани тагове за местоположение, час, скорост и т.н., ако информацията е нужна на служби….

Гледайте клипа (на сек. 35-38) и вероятно няма да остане съмнение кой е виновен за трагичния инцидент.

 


image0 (9K)