Ненчо Илчев и съпругата му Зорница – заедно от първия ден след първата си среща

Комикът Ненчо Илчев и съпругата му Зорница са женени от 20 години. И двамата са актьори, и двамата са завършили в класа на Стефан Данаилов. Заедно са от първия ден след тяхната първа среща.

[ad id=“225664″]

Запознали се в една дискотека, Зори била само на 19 години. Не минало много време и подтикнат от Зорница, Илчо поискал ръката й от нейните родители.

„Беше много хубава сватба. Наистина много хубава сватба. Много роднини, приятели. Стефан Данаилов дойде и много ни зарадва. Аз тъкмо бях приета в класа му. И дойде с огромен букет рози с неговия позитивизъм и любов, дръпна една хубава реч, разплака роднините. Каза хубави думи за нас”, спомня си Зорница.

[ad id=“263680″]

И двамата са щастливи, че синът им Момчил се ражда 8 години след сватбата. Така имали време като всяка млада двойка да се „наживеят“.

На въпроса какви таланти и интереси има Момчил баща му казва: „Към футбола като всяко дете на 12 години. Но много исках да се занимава с фокуси, защото мога да го науча на много неща – нещо, което на мен ми е липсвало – моите родители страшно много ме обичаха и обгрижваха, но бяха зъботехници и те не можеха да ме научат на фокуси. И ето аз мога да му предам това, което съм научила, но той пък няма желание”.

[ad id=“236993″]

Ненчо си пожелава да е здрав, да си отгледат детето със Зорница, и на старини да идат в родното му село Момчиловци. В Зорница той харесва това, че се грижи за него и му създава комфорт.

„Аз в Ненчо най-много харесвам добротата и това, че е толкова грижовен, той се грижи за това да не ми липсва нищо и винаги мога да разчитам на него”, казва Зорница.

бТВ


image0 (9K)