Неизвестни лепят флаери на Манолова по коли, а тя подаде сигнал в МВР

Ден след като шатрата пред НДК, в която се помещава щабаът на предизборната ѝ кампания, беше нарязана, а преди това неколкократно надраскана с маркери и химикал, днес столичани се оплакаха в социалните мрежи, че автомобилите им са облепени с предизборни флаери на Манолова.

Парадоксът е, че с такива е бил облепен и автомобилът на близък на семейството на кандидата.

Във връзка с очевидната провокация Мая Манолова заявява: 

„Десети ден на кампанията и четири провокации към щаба ми от страна на опонентите. След вандалските набези над шатрата ни пред НДК, която е и единствената моя приемна за гражданите, след като вчера шатрата беше разразяна от злонамерени лица, след като подадохме жалба до МВР, защото вярваме в институциите, днес коли на столичани са облепени с мои рекламни материали. Категорично заявявам, че това е абсурдно действие и провокация на опонента ми. Показателно е, че автомобил на член на моето семейство също осъмна облепен с моите флаери. Веднага сезирам съответните органи, защото името ми е въвлечено в незаконни действия. Искрено съжалявам за неприятностите, които извършителите са причинили, разчитам компетентните органи да установят нарушителите и да прекратят това безобразие.

Програмата ми днес продължава със среща с граждани и така ще бъде всеки ден до деня на изборите. И след това. И никакви провокации няма да ме спрат.“


image0 (9K)