Недобри новини за Стоянка Мутафова

Голямата актриса Стоянка Мутафова ще трябва още малко да потърпи в болница, тъй като лекарите не я изписаха днес. Тя ще трябва да остане в здравното заведение поне до понеделник, тъй като я е заболяло гърлото, вдигнала температура. Сложени са й системи за сваляне на температурата, съобщава в. „24 часа“.

„Вероятно е настинала или някой я е заразил. Кой ли не се извървя. Забранила съм да пускат хора при нея!“, категорична е дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки. При толкова голям интерес кога ще бъде изписана, за да я чакат камери и букети, с Ирен Кривошиева се шегували, че трябва да бъде постлан и червен килим като на оскарите.
„Майка обича да спи на прохладно. Вероятно я е лъхнало от прозореца на стаята, който тя държи да бъде отворен. Когато е болна, става капризна като дете. Винаги е имала проблеми със съня. Бодува често по цяла нощ. Пие сънотворно, по малко, по половин хапче. Поискала, но в клиниката отказали да й дадат, вероятно са имали свои си основания. Но цяла нощ не е спала. Все пак по-дорбе е да остане още малко в клиниката. Да я наблюдават. Ще имаме много сериозен разговор. Стига с тия гастроли, пътувания. Знам, че без театъра не може, няма да остане, но нека да е в София! Има достатъчно ангажименти да си вземе дозата сценичен адреналин“, казва Муки.
Припомняме, че голямата актриса бе приета във ВМА в началото на седмицата, след като е почувствала сърдечна слабост.

http://BNews.bg


image0 (9K)