Недим изпада в безсъзнание, след като Джерен се опитва да го задуши с възглавница

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Джерен продължава да е жестока с Недим, като се опитва да го удуши с възглавница, докато той е паднал на земята. Болният губи съзнание, но Нериман се намесва.

Тя се скарва на младата жена, казвайки ѝ да се вземе в ръце, но злобата в Джерен е повече, отколкото разумът и тя отново се заканва да убие Недим, ако той не си пие лекарствата.

Шениз пак е на точното място в точното време, когато охраната звъни на Агях, но именно тя вдига телефона.

Дженк извежда Джемре от конака и я придружава до някакъв хотел. Междувременно се упреква, че е виновен за всичко, което се е случило. Джемре е наясно, че нещата ще са наред, докато Шениз не научи, след което Дженк отново ще пожертва нея, за да угоди на майка си.

Джерен подслушва и чува заповедта на Шениз, че след като Дженк излезе, охраната трябва да изведе Джемре от апартамента. Джерен се вбесява и тръгва към хотела при сестра си и Дженк.

Дженк заявява на Джемре, че се е изправил срещу баща си, без да е наясно с последствията. Опитва да си събере мислите.

Джемре оставя бележка на Дженк, но на вратата се чукаи когато тя отваря – вижда насреща си Джерен.

Сехер разбира, че Джемре не е пристигнала в родния край, където дъщеря ѝ трябваше да замнине, за да се грижи за болната си леля. Майка ѝ пита Агях какво е направил с момичето.

Актрисата, в ролята на Сехер от “Безмилостен град”, има три брака и няколко неуспешни връзки с по-млади мъже

Джерен посяга на Джемре с клетви и разправии. Голямата хваща ръката на сестра си и я води пред огледалото, задавайки ѝ въпроса какво е спечелила, когато е станала Карачай. Джерен отново напада, като крещи, че никой не иска Джемре, освен Дженк. Тя започва да троши всичко в стаята, а Джемре излиза от хотела. Дженк се връща и заварва любовницата си. Джерен започва да крещи и на него, а той я пита какво енаправила със сестра си.

Дженк се ядосва и бута Джерен, но хитрушата бързо взима ситуацията под контрол, хващайки и поставяйки ръката му на корема си.

В този момент Агях и Шениз се появяват в стаята…


image0 (9K)