Неделя, в която ни спохожда Божията благодат

Не предприемайте нищо важно! Луната преминава на празен ход от 10:00ч до полунощ.  Луната е в знак Близнаци до 00:06ч на 26 август.

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Емоциите са повърхностни, въпреки че предизвикват бурни реакции. Енергията се разпилява безгрижно любопитство, безполезни усилия, в „нищонеправене”, за свободно развлечение. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Не купувайте сега вещи, които трябва дълго да ви служат, само такива с кратък срок на употреба.

Уязвими са нервната система, дихателните органи, ръцете и плещите. Не носете тежко. Лесно можете да контузите пръстите на ръцете.

25 лунен ден от 01:01ч на 25 август до 01:48ч на 26 август

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Този лунен ден дава възможност да се опознае мъдростта на земния живот, но не за сметка на външното проявление на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Да се избягват активността, прибързаността, суетата. Не започвайте нищо ново, но може да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден на пасивност, усамотение и спокойствие. Подходящ за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се днес да видите всяка една ситуация в дълбочина. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Работете над повишаване на духовността си. Вслушайте се в своя вътрешен глас – това е гласът на вашият ангел пазител – и в този лунен ден този глас особено силно се усеща.

Вашият душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот и не разголвайте душата си.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Общуването с близки хора е полезно и препоръчително. Добре е да пребивавате в комфортна и разпускаща обстановка.

Днес бързият секс не е препоръчителен. Подходящо време за чувствен и бавен секс. Може да започнете с разпускащ масаж. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино.

Подстрижката е нежелателна,  поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Ден, в който може да бъде измолена и получена Божията благодат. Денят способства всички начинания с елемент на авантюризъм. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение.

Нищо да не се планира, плановете може да се объркат. Добре е да се помага на всеки, който се нуждае от помощ, да се осъществяват нови запознанства. Благоприятно е за пътуване, но само на къси разстояния. Ден за очистване и освобождение от всичко старо и ненужно.


image0 (9K)