Невероятно: Новият еротичен модел на България е… математик!

Бургазлията Виктор Ангелов е новият най-еротичен модел на България. Той грабна титлата Best Erotic Model 2017.

[ad id=“225664″]

Бившият възпитаник на математическата гимназия ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ е носител на множество призове от различни фитнес конкурси. Той е носител и на титлата на интернационалния конкурс за фитнес модели Mr. King of Fitness 2017. Само преди месеци Виктор бе обявен за Mr. Sofia Star 2017, пише Флагман.

Младият фитнес инструктор е с фигура, изваяна с много труд и с визия, красяща корицата на американско списание. По време на конкурса той докосна сърцата, както на журито, така и на многобройната публика в столичното заведение, в което се проведе събитието.

В ръцете на Виктор попадна не само титлата Best Erotic Model 2017, но и призът Best Erotic Fotomodel 2017. Конкурсът се проведе в три тура, като последният е съвместен с дамите.

[ad id=“263680″]

Виктор и моделът Михаела Коцева, подгласничка в проекта, изпълниха заедно съчетание с много танци и акробатични изпълнения. Женският интерес към Виктор никога не е стихвал, бил е мишена на голямо количество стройни красавици, но бургазлията, както сам признава, остава завинаги верен на приятелката си Ани.

В момента Виктор Ангелов е студент в НСА, учи за треньор по фитнес и културизъм. Познат е на бургазлии със своята компетентност като фитнес треньор и специалното отношение към клиентите си. Превръща хобито си в професия.

Работи, мечтае и търси реализация в нови проекти. Организатори на събитието бяха Иван Рупчин, собственик на бутик „Резерве“ и „Мисис България 2007“ Марияна Маринова.

В журито бяха „Best Erotic Model 2016“ Виктория Петрова и Виктор Христов, сексимволът Джулияна Гани, която също е носителка на тази титла, Гери Дончева, „Мисис България – Вселена“ Мари Вачева, Деси Димитрова, „Мисис България – Милениум“ Виктория Драганова и други колоритни личности от светския елит на страната.
Източник:Blitz.bg


image0 (9K)