Невероятни намаления в магазини „За Човека“

И през месец май магазини „За Човека“ зарадваха своите клиенти с невероятни намаления от 15 до 50% на водещи марки в парфюмерията и козметиката.

Представяме ви някои от най-изкусителните предложения, придружени с малко повече информация за производителите:

IsaDora_110517_resized

Декоративната козметика на ISADORA е вече добре позната на българския потребител. Хипоалергенните й свойства я правят една от най-предпочитаните марки на пазара.

ISADORA е шведска марка, създадена в Малмьо през 1983 г. от компанията „Swedish INVIMA AB“ и предлагаща декоративна козметика.

Желанието на основателите й е продуктите да обединяват качество, цвят, елегантност и не на последно място – достъпни цени. Още на следващата година след създаването си артикулите с тази марка започват да се предлагат в Норвегия и останалата част от Скандинавия, а по-късно и по цял свят. Първокласните съставки на продуктите „ИсаДора“ са без изкуствени аромати (които могат да предизвикат алергични реакции) и са клинично тествани (но не върху животни!).

Именно това ги прави подходящи за хора с чувствителни очи и кожа. Дълготрайните и ярки цветове са едно от нещата, на които марката залага, включвайки в асортимента си цветни спирали за очи и пълна гама от 100% минерални продукти. Марката държи на фините и висококачествени суровини и на елегантния дизайн на козметичните си артикули. С разнообразните си цветове, модерен външен вид и широк асортимент, „ИсаДора“ е обичана и предпочитана марка в много страни вече над 3 десетилетия.

ISADORA110517_resized

Ако търсите нова декоративна козметика ISADORA е правилния избор за вас! В каталога на магазини „За Човека“ ще откриете спирала, гланц за устни, червило, фон дьо тен, пудра, сенки или други гримове с гарантирано високо качество и на добри цени!

Магазини „За Човека“ са помислили и за абитуриентите!

Освен огромната гама от 12 000 артикула маркови парфюми и козметика за перфектния грим на дамите ще се погрижат професионалните гримьори в магазина на бул. „Цар Симеон Велики“ 90.

Цената на официалния грим е 30 лв., а пробният е БЕЗПЛАТЕН!

БЕЗПЛАТНА е и доставката за пазаруващите онлайн при поръчка над 10 лв.

Независимо дали ще предпочетете да поръчате онлайн или ще посетите лично магазина, удоволствието от пазаруването е гарантирано!

Адрес: Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 90
Онлайн магазин: https://zachoveka.com/
Фейсбук страница: Магазин „За Човека“ – zachoveka.com

Още изкусителни промоции:

bourjois110517_resized

m.asam110517_resized


image0 (9K)