Небесният хаос продължава да галопира и през юли

През юли 2020 година небесният ретрограден хаос продължава да галопира, за да ни накара да преосмислим и преразгледаме плановете си за бъдещето и да действаме като катализатори за промяната в себе си.

Намигването на Меркурий

Палавият Меркурий ще бъде нагоре с краката до 12-ти юли, извеждайки депресивните емоции на повърхността, за да погребем натрупаните грешки в нас. Този ретрограден Меркурий ще ни позволи да се концентрираме и осъзнаем чувствата си към онези, които имат място в сърцето ви. И все пак през този период ще преоценим чувството си за финансова сигурност в професионален и паричен план.

Тъй рече Сатурн

Управителят на задачи Сатурн оценява кармичните ни задължения и отговорности по време на ретрограда си, който започна на 10 май и продължава до 29 септември. Посланието на ретрограден Сатурн е: Време е да се притежавате и да поемете отговорност за минали грешки през тези периоди. Сатурновото време на ретроградност е време за преосмисляне на ангажиментите, задавайки си съответно въпроси като – Щастливи ли сте в съществуваща си връзка? Искате ли да изведете връзката си на следващото ниво? Вероятно е, че го правите. По време на ретроград от страна на Сатурн ще определите по-добрите граници на вашата лична професионална визия.

Яснотата на Юпитер

Експанзивната планета Юпитер започна да се движи ретроградно на 14 май и ще продължи до 12 септември 2020г. Ще жадувате за яснота, която търсите високо и ниско, за да разберете истината.Оптимистичната вибрация ви позволява да отворите сърцето си, но направете това внимателно.Ако не обичате това, което правите, може да се досетите втора работна позиция за проявление на кариерата си.

Илюзиите на Нептун

Илюзорният Нептун ще се разпръсне обратно в небесните „океани“ от 22 юни до 28 ноември. Реалността ще бъде трудна – особено когато илюзиите са премахнати и сте принудени да виждате хората и ситуациите такива, каквито са наистина. По време на ретроградния Нептун, вероятно ще научите шокиращи истини за другите. Дръжте ушите и очите си широко отворени. Възможно е да поискате да промените посоката на вашата професионална цел. Това, което някога сте искали до преди време, вече няма да бъде валидно.

Трансформиращият Плутон

От 25 април до 4 октомври трансформативният Плутон ще внесе категорични промени по нашия начин. През следващите няколко месеца ще трябва да се изправите пред своите сенки. Истинността на вашата роля в спорни ситуации ще бъде трудно доказуема – особено когато смятате, че сте прави. Ревнивите мисли и борбите за власт може да погълнат мислите ви за дълго време. Ала вие ще бъдете в състояние да разбиете несигурността, страховете и съмненията си, като преекспонирате истинските си чувства.Ще искате да поемете водеща роля в работен проект, който може да накара другите да се почувстват, че стъпват на пръсти. В бизнесът ще бъдете отборен играч.

Езотеричния анализатор Красимир Куртев – Алеф е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.

trafficnews.bg


image0 (9K)