Небахат Чехре от „Великолепният век“ шокира феновете

Зрители от цял свят не спират да се възхищават на една от най-известните и титулувани актриси в Турция Небахат Чехре. 75-годишната звезда често е давана за пример от диетолозите заради начина, по който изглежда.

Пред медиите Чехре многократно е споделяла как успява да се поддържа в перфектна форма. Но наскоро буквално шокира феновете си, разкривайки формулата си за „вечна младост“.

По думите на 75-годишната звезда, перфектният й външен вид се дължи на няколко прости правила, към които се придържа цял живот.

„Не съм фен на грижите за кожата и не посещавам салони за красота, но през целия си живот на всеки две седмици ходя на хамам и си правя пилинг. Освен това от години пия чаша топла вода с лимон 40 минути преди закуска“, разказва актрисата.

В едно от интервютата си Небахат подчертава, че редовните посещения в салона за красота няма да те спасят, ако имаш лоши гени, а хубавата кожа остава млада за дълго време и без постоянна външна намеса.

Голяма част от фенове на звездата останаха в потрес от думите й, тъй като подозираха, че любимката им прекарва по-голямата част от свободното си време в салоните за красота, грижейки се за кожата си.

jenata.blitz


image0 (9K)