На 78 или на 80 ТЯ е ГИГАНТ и отново предизвика задръстване по улиците на Стара Загора

„Вие сте национално богатство“ и „Величествен талант“ – с подобни думи бе залята Facebook страницата на Лили Иванова след концерта ѝ в Стара Загора вчера, който постави начало на националното ѝ турне под надслов „За пълноценни мигове с музиката“.

[ad id=“226585″]

Летния театър, където се проведе концертът, събра 3000 седящи зрители, а огромни опашки от хора се редяха пред входа му преди началото. Върволицата от фенове на Лили предизвика задръстване по улиците на Стара Загора.

LILI_STARA _ZAGORA (1)

LILI_STARA _ZAGORA (3)

Прекрасна, с глас, който не остарява, перфекционист на сцената и в изпълненията, любима – с подобни думи възкликват почитателите ѝ по време и след концерта, както и в социалната мрежа.

С великолепния спектакъл, продължил над 2 часа, Примата на българската естрада започна националното турне, което ще мине през 8 български града.

Следващата спирка от турнето “За пълноценни мигове с музиката” е Хасково. Концертът там е утре, в сряда.

Отколешен е спорът между „знаещи“ на колко години е Лили – на 78 или на 80. Много жени утвърждават: „Тя е мой набор, 1937, сигурна съм.“ Самата Лили казваше, че е родена през 1939-та, но от много години по този въпрос се мълчи. А и това не е никак важно, ама никак. Тя е ГОЛЯМА, ГИГАНТСКА и възрастта ѝ може само да ни респектира, защото още е на върха и нека бъде там още дълго време, за да създава прекрасните си песни, които тя неведнъж казва, че ще пее само на български език! Поклон!


image0 (9K)