На 28 януари в София заповядайте на разговор с Валдис Домбровскис за пътя на България към Еврозоната

На 28 януари (понеделник) от 14:30ч в Дома на Европа в София ще се проведе публичен дебат с Валдис Домбровскис, заместник – председател на Европейската комисия, отговарящ по въпросите на еврото и социалния диалог, финансовата стабилност, финансовите услуги и съюза на капиталовите пазари.

Темата на гражданския диалог е „България по пътя към еврото“. Участниците ще имат възможност да задават своите въпроси относно ползите от приемането на единната европейска валута, критериите за членство в еврозоната, допълнителните изисквания към България и други, съобщиха от  Представителство на ЕК в България.
В дискусията ще се включат също министърът на финансите Владислав Горанов, българският евродепутат Ева Майдел и Иван Шрамко, бивш гуверньор на Словашката национална банка.
Предварителната регистрация в интернет е задължителна на следния  следния линк . Регистрационната форма ще остане отворена до достигане капацитета на залата. С оглед засилените мерки за сигурност, молим всички гости да бъдат пред залата не по-късно от 14:00 ч. за регистрация и проверка за сигурност, както и да носят със себе си документ за самоличност.


image0 (9K)