На 20 януари ви предстои да вземете трудно, но показателно за вас решение

В сряда ще ви се наложи да вземете трудно решение: дали да се фокусирате върху осигуряването на личния си комфорт или да вложите време и енергия в осигуряване комфорта на хората, с които живеете или които обичате. Трудни решения, но те ще покажат степента на вашето развитие.

Напоследък пиша повече за тези неща, защото сама по себе си 2021 година носи промени преди всичко вътре в нас самите, които ще имат своята визуализация в обществото, в света, в който живеем. Дали ще реализирате тези промени или ще продължите да „живуркате“ през следващите 4 години, губейки едно по едно приятели, близки хора, работа или позиция в обществото, тези неща зависят от вас. Това уточнява астрологът Надиа, чиито ежедневни хороскопи познават читателите на ЗАРАТА.

В сряда ще имате възможност да направите един важен скок от миналото към бъдещето, ако сте готови за такава кардинална промяна.
Ммнозина ще очакват пари чрез продажби, чрез инвестиция в някакво имущество или други финансови възможности за печалба.
Родените под знака на Телец, Козирог или Дева ще имат благоприятен ден за осъществяване на важни семейни планове и задачи.
Родените под знака на Лъв, Овен или Стрелец да внимават по време на пътуване, както и добре да пресяват получена информация от други населени места или държави.

Сряда ще бъде важен ден за мъжете над средна възраст и те ще трябва да го преживеят с цялата си отговотност, реализирайки възможно най-много задачи и възможности, които ще се появят.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще се ангажирате с разрешването на ваш здравословен проблем или такъв, който касае ваш роднина. Нещата край вас ще имат бавно развитие, което също може да бъде причина за нестабилност и обърканост в емоции и настроения. Денят вещае малки приходи или добри новини, свързани с пари. Вероятно е отлагане на срещи или разговори, поради възникване на неочаквани ситуации или отпадане на необходимостта от тяхното осъществяване.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще има за какво и за кого да се тревожите. Причина за това може да бъде роднина, който/която ще има проблеми в личния си живот. Вие също може да преживеете такива проблеми поради действията или необмислените коментари на човек, който живее близо до вас. Преди всичко в сряда избягвайте опити за измама, лъжи, обещания които никой няма намерение да изпълни. Изненадите ще са свързани с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще настъпят промени в плановете ви или ще имате сложна (динамична) комуникация с хора от друго населено място. Това ще бъде благоприятен ден за събирания и други приятни събития с роднини. Конфликтите и неприятностите, където ще възникнат такива, ще имат много бързо разрешение. Денят носи добри новини за пари и са възможни малки печалби. Нови идеи ще завладеят жените над средна възраст, но те ще се нуждаят от по-добро обмисляне.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда вниманието ви ще ангажират разговор, среща или друг ангажимент, свързан с важна за вас личност. Отношенията ви с жена, която ви е роднина, ще бъдат важни за семейните дела. Този ден ще се характеризира с някои напрегнати моменти, но като цяло ще даде благоприятно влияние на работите ви. Ще успеете да хармонизирате отношенията си. Това ще бъде добър ден за възстановяване след боледуване или депресия. В любовта все още има какво да дадете и какво да коригирате в поведението си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)