На 15.10.2020 г., в град Плевен, се проведе заключителната среща-пресконференция

На 15.10.2020 г., в град Плевен, се проведе заключителната среща-пресконференция във връзка с реализирането на проект: „Волейболната топка хвани и в бъдеще здрав бъди“ осъществен с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2020 г. към МИНИСТЕРСТВОТО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА с Договор N: 25-00-42/25.06.2020г.

По време на срещата бяха дискутирани резултатите от проведените дейности по проекта. Екипът, ръководещ изпълнението, представи пред присъстащите анализ на постигнатите количествени и качествени резултати, а също така се породи широка дискусия свързана с важността от воденето на физически активен начин на живот, като превенция за младите хора от вредоносните зависимости, които предлага днешното ежедневие.

Срещата приключи с обещание от страна на организаторите за още бъдещи инициативи и кампании, за реализация на които сдружението ще търси финансова подкрепа от различни финансиращи институции.

След края на пресконференция бе дадена кафе-пауза, където разговорите между участниците и организаторите продължиха в неформална обстановка.