Стресът днес може да се нарече чумата на 21 век. Отвсякъде ни обгражда напрегнато ежедневие, постоянно бързаме за някъде и като че ли времето все не ни стига, пише lifetime.bg.

[ad id=“225664″]

Това постоянно напрежение води до едно униние, едно постоянно нещастие и често пъти до влошен начин на живот. Според зодиака, обаче едни по-лесно се справят със стреса, докато другите зодии направо попадат в клопката му.

Ето и кои са по-лежерните зодии в живота, на които стреса направо въобще не им влияе.

Водолей – водолеите са хора с авантюристичен дух и често пъти, ако позволят на другите да им помагат не попадат в капана на стреса. Те не планират живота си и затова няма как да се разочароват от не случили се събития. При тях нещата следват естествения си ход и ако нещо има да става ще стане. Въпреки, че са независими, те са силно привързани към близките си – това им помага много да преодолеят „неравностите“ на житието и да са по-щастливи.

[ad id=“263680″]

Стрелец – стрелците са зодията, която има всеобхватно око за живота. Те са толкова резки и откровени на моменти, че направо прекаляват. Стреса няма, как да им повлияе, защото рядко се впечатляват от подробностите, а и не си поставят неизпълними цели. Като цяло стрелците обичат да се забавляват, затова и извличат положителното от живота. Човек, които обича живота, няма как да се подаде на стрес и униние!

Везни – везните са толкова колебливи, че дори и стреса понякога се отказва да ги стресира. Те винаги са на кантар, ами ако това, ако онова и нещата минават някак леко по измежду капките. Всяка една трудност за везните е вид житейско събитие, на което не бива да се отдава чак такова внимание. Те винаги имат решение и спокойно премислят нещата преди да реагират. Никога не бързат, а който не бърза, не се стресира.

[ad id=“236993″]

Телци – телците доста трудно се подават видимо на стреса и той съвсем няма да им повлияе, ако нещо или някой не им дотегне изцяло. Те обичат спокойствието, забавлението, премислянето и затова са винаги непоклатими. Но изкара ли ги нещо от равновесие трудно влизат в релси. Затова е добре малко да се стресират, отколкото направо да избухнат от натрупалия се във времето стрес в един момент.
И все пак стреса е част от живота ни, затова трябва малко или много да се научим да живеем с него.