На първата сватба на Меган гостите получили кесийки с марихуана по обичая в Ямайка

Аз не пуших, не мисля, че и дъщеря ми го прави. Дадох своята кесийка на един от гостите“, обяснява пред медиите бащата на съпругата на принц Хари

Бащата на Меган даде поредно интервю, с което навреди на имиджа на известната си дъщеря. Томас Маркъл се опита да защити детето си, заявявайки, че е присъствал на първата сватба на актрисата, въпреки че го няма на официалните снимки, пуснати в мрежата.

В стремежа си да оневини Меган, обаче Томас изпусна пикантна подробност за церемонията в Ямайка от 2011г., която показва щерка му в доста негативна светлина, пише БЛИЦ.

„Бях на сватбата на дъщеря си, но на снимките, предоставени на медиите, ме няма. Имаше млади хора и не исках да се мяркам твърде много“, каза Томас.

След това разговорливият баща изтърси, че всички гости са получили кесийка с марихуана, защото това „не е незаконно в Ямайка, а по-скоро обичай“ и допълни: „Аз не пуших, не мисля, че и дъщеря ми го прави. Дадох своята кесийка на един от гостите“.

На всичкото отгоре в социалната мрежа се появи и сватбената покана отпреди 7 години. На нея настоящата херцогиня и бившият й съпруг Тревор Енгелсон са прегърнати на полуголи плажа.


image0 (9K)