Настройте се позитивно, но бъдете бдителни

Планетата на успеха и големият благодетел Юпитер излиза от ретроградност.

Луната е на празен ход от 15:06ч до 18:34ч. Не купувайте и не предприемайте нищо важно.

Луната е във водният знак Рак до 18:34ч

Луната ни дава повишена чувствителност, много лесно може да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора ще се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения.

Може би днес ще искате да почувствате подкрепата на близък човек, комфортната домашна атмосфера и да се отпуснете.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

В 18:34ч Луната преминава в знак Лъв.

Продължава 26 лунен ден от 01:51ч на 13 септември до 02:57ч на 14 септември

Този ден е сложен, пълен с провокации, съблазни и измами. Бъдете много бдителни и внимателни. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Много енергия отива за празно дърдорене – следете за думите си или по-добре замълчете. Необходимо е да мобилизирате цялата си воля, за да не се поддавате на изкушенията и провокациите. Нужно е да се запази спокойствие и въздържание. Енергията на деня прилича на блато, в което може да потънете, увличайки ви с негативната си енергия. Бъдете умерени във всичко.

За бизнес е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

26-ти лунен ден се счита за един от критичните. При спорове не се стига до добри резултати. Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате и да не хабите силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Бъдете предпазливи – не допускайте високомерие от ваша страна, тъй като може много да загубите. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Не се доверявайте на непознати. Ограничете общуването. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Сега хората са склонни към глупаво поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Не се препоръчва физическото натоварване. Трябва да избягвате димът и задимените помещения. Опасно е да се вадят зъби!

Сънища – Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

27 слънчев ден – В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Днес се отваря небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас и нашите мисли, действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.

 


image0 (9K)