НАП обяви поръчка за отпечатване на формуляри

Национална агенция за приходите /НАП/ обяви публично състезание за отпечатване на формуляри на вестникарска и индигирана хартия и доставка до адресите на ЦУ на НАП и териториалните структури на НАП в 28 областни градове в страната.

Предметът на поръчката включва отпечатване на 1 859 000бр. формуляри на индигирана и вестникарска хартия по видове и количества, посочени в приложена към Техническите спецификации таблица със следните технически характеристики:

1.ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ОТПЕЧАТВАНЕ НА ФОРМУЛЯРИ НА ИНДИГИРАНА ХАРТИЯ:

• Формат: А4;
• Обем /брой страници/: броят страници на всеки вид формуляр е посочен в приложената таблица;
• Хартия: химизирана в три листа – първият “предаващ”, вторият “приемащ” и “предаващ”, третият “приемащ”;
• Цветност: 3+0 за всички видове формуляри;
• Печат: лице
• Формулярите да са оформени в кочани.

– кочаните на формуляри “Акт за установяване на административно нарушение” /Кд-6/, “Въпросен лист за уточняване на стоковата и касова наличност в търговски обект (склад) в деня на проверката” /Кд-12/, “Протокол за предприети действия за обезпечаване на доказателства /Кд-75/”, “Протокол за извършена проверка на обменно бюро” /Кд-79/, “Протокол за запечатване/ отпечатване на търговски обект при наложена ПАМ” /Кд-74/, „Протокол за извършена проверка на организатори на хазартни игри” /Кд-80/ и “Протокол” /Кд-73/ съдържат 15 формуляра – 15 поредни номера, 90 листа – по 6 за всеки формуляр, като първите три листа са първа страница, а вторите три листа са втора страница.

-кочаните на формулярите “Опис на иззетите изделия от бял/жълт метал” /Кд-61/, “Опис на наличните /иззети/ стоки” /Кд-60/ и “Опис на иззетите веществени доказателства” /Кд-59/ съдържат 30 формуляра – 30 поредни номера, 90 листа – по 3 листа за всеки формуляр.

– кочаните на формулярите “Протокол за извършена проверка” /Кд-78/ съдържат 10 формуляра – 10 поредни номера, 150 листа – по 15 листа за всеки формуляр, като първите три листа са първа страница, вторите три листа са втора страница, третите три листа са трета страница, четвъртите три листа са четвърта страница и петите три листа са пета страница.

•Други изисквания за формуляри „Протокол за предприети действия за обезпечаване на доказателства /Кд-75/”, “Протокол за извършена проверка на обменно бюро” /Кд-79/, “Протокол за запечатване/ отпечатване на търговски обект при наложена ПАМ” /Кд-74/, „Протокол за извършена проверка на организатори на хазартни игри” /Кд-80/; “Протокол” /Кд-73/; “Акт за установяване на административно нарушение” /Кд-6/ и “Протокол за извършена проверка” /Кд-78/:

а) на всяка страница от формулярите в горния десен ъгъл се отпечатва пореден номер, съдържащ буквено и цифрово означение – серия и цифрова номерация;

б) серийните номера на формулярите се състоят от две букви Серийните номера започват от букви АА; в) цифровият номер на формуляри се състои от 7 /седем/ знака. Поредните номера за всеки вид формуляр ще бъде уточнен при възлагането на поръчката. При достигане на цифров номер 9999999, втората буква от серийният номер се заменя със следващата буква от българската азбука;

2. ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ОТПЕЧАТВАНЕ НА ФОРМУЛЯРИ НА ВЕСТНИКАРСКА ХАРТИЯ:

• Формат: А4, с изключение на формуляр „Съобщение с вх.№ и дата”, който е с размер 8см х 5см. • Обем /брой страници/: броят страници на всеки вид формуляр е посочен в приложената таблица;
• Хартия: вестникарска,
• Цветност: 1+1 или 1+0 (в зависимост от броя страници за отпечатване, посочени в приложението);
• Печат: лице/гръб;
• Маса: 48,8 гр./кв.м;
• Белота: не по-малко от 67%;

Номер: 00530-2016-0138.

Краен срок за подаване на оферти или заявления за участие: 30 декември 2016 г.


image0 (9K)