Напук на злобарите, които ги разделиха: Гала и Стефан възраждат любовта в Турция

 

Преди няколко месеца се заговори, че Гала и Стефан отново са разделени, но този път може би окончателно. Появи се дори информация, че мъжът на водещата си е хванал млада любовница, която бе подплатена със снимка на изкусна девойка. Скоро след тази мълва, която не получи своето потвърждение от нито една от двете страни, дойде време и за абсолютното опровержение на слуховете за раздяла.
Преди дни Гала и Стефан се завърнаха от романтична ваканция в съседна Турция. Двойката явно няма притеснения от нагнетената ситуация в страната и са се спрели на курорта Анталия. Там двамата са отседнали в един от най-луксозните хотели то веригата „Кемпински“, където са се поглезили като истински кралски особи. Чаровната водеща не спря да публикува снимки от морския си престой и успя да предизвика завист у мнозина.
От доста време насам Гала и Стефан остават абсолютно сами за няколко дни и определено са успели да оползотворят времето по най-добрия възможен начин. Водещата и нейният любим са избрали да плажуват на малък неохраняем и почти непосещаем плаж, на който дори се е случвало да бъдат единствени. Видно е, че двамата са търсели най-вече усамотение и са успели да го намерят.
Така и да е имало някакви дрязги помежду си, те видимо вече са изгладени. Освен да събират слънчеви лъчи, влюбените са се отдали на дълги разходки сред природата, голф, романтични вечери и дори свирене на пиано в лобито на хотела. Изглежда преживяват ренесанс в отношенията си и се чувстват като влюбени млади, готови на всичко, ако са заедно.Kluki.net


image0 (9K)