Напитката, наречена Sassy Water, топи не само мазнините, но и влияе на здравето

Тази напитка е отговор на вечния въпрос: „Как да отслабна бързо?”. В действителност чудото се крие в прости, почти безплатни съставки, които използваме всеки ден, но не в подходяща комбинация и време.

Диетологът Синтия Сас е създателят на т.нар. Sassy Water. Тя е важна част от програмата й „Плосък корем“. Рецептата й превръща обикновената вода в чудотворен елексир, който има положителен ефект не само върху фигурата, но и върху общото благосъстояние. Тя подобрява храносмилането и подобрява метаболизма.

За да осигури на организма необходимото количество течности, човек, според учебниците, трябва да пие поне по 8 чаши вода на ден. Това обаче далеч не е достатъчно, за да се поддържа водно-солевия баланс. Синтия Сас обаче е намерила решение на проблема.

Водата на Сас подобрява смилането и усвояването на храната, благодарение на полезните й съставки. С лесно достъпни продукти като джинджифил, краставица, лимон и мента ще се радвате на страхотна форма и тонус, каквито сте забравили, че съществуват!

Sassy Water – напитка за плосък корем-Какво ви е нужно?

2 литра вода
1 чаена лъжичка настърган джинджифил
1 средно голяма краставица, обелена, нарязани на филийки
1 средно лимон, тънко нарязан
12 листа от мента
Как се прави?

Продуктите се смесват в кана, която оставате да „преспи” в хладилника. Консумирате цялото количество през следващия ден, а следобедът приготвяте ново. През зимата тази напитка ще ви кара да се чувствате енергични, а през лятото ще замени вредните газирани напитки!


image0 (9K)