Намериха мъртви актьор от сериала „Здрач“ и приятелката му

Грегъри Тайри Бойс и приятелката му Натали са били открити мъртви на 13-и май в дома им в Лас Вегас. 30-годишният актьор получава световна слава с ролята си на Тайлър Кроули във вампирската поредица „Здрач“. Източници на „TMZ“ съобщават, че в дома на Грегъри и Натали е била намерена бяло прахообарзно вещество.

„Братовчедът на Грег се събуди и забеляза, че колата на Грег е още пред къщата. Той се притесни, защото Грег трябваше да отиде в Лос Анджелис. Братовчед му отиде да го провери и ги намери мъртви“, посочва източник на „E!News“. Смята се, че Грегъри се е преместил в Лас Вегас, за да бъде по-близо до майка си, но пътувал често към Ел Ей, за да участва във филми и за да се вижда с 10-годишната си дъщеря Алая. Източници казват, че актьорът и Натали са били заедно около година, пише Teenproblem.

Бойс стана популярен с ролята си на Тайлър Кроули в „Здрач“. Той влиза в ролята на един от приятелите на Бела Суон (Кристен Стюарт). В емблематична сцена, той губи контрол над камиона си на училищния паркинг и почти смазва Бела. Но тогава се появява Едуард (Робърт Патинсън) и той успява да я спаси.

 

 


image0 (9K)