Най-трудните за дългосрочно съжителство партньори в зодиака

Всеки зодиакален знак е уникален и има своята сила и слабост. Всички гледат по различен начин през призмата на живота. Някои от тях могат да бъдат много експресивни, а други по-затворени. Но има 5 зодии, които са много сериозен тест за способността да опазиш любовта.

Риби
Рибите са обичливи и подкрепящи партньори, но често са тихи и мудни, есно се пускат по течението и рутината. Страдат и от невъзможността да обяснят емоциите и чувствата си и предпочитат да общуват с половинката по по-различни начини – обикновено неразбираеми за въпросните половинки.

Скорпион
Скорпионите са твърде недоверчиви и им трябва доста време, за да се доверят на човека отсреща. Те са потайни по природа и рядко се разкриват напълно. Могат да бъдат много манипулативни, което ги прави трудни за разбиране и още по-трудни партньори за съжителство.

Близнаци
Близнаците могат да бъдат много дипломатични и добри в прикриването на чувствата си. Също така, могат да се правят, че всичко е наред, докато умират вътрешно, примерно от ревност. Близнаците могат да променят мнението си постоянно, с което да объркат своя партньор, който може и дълго след края на връзката да не разбере, че вече не е част от двойката.

Рак
Раците са емоционални същества, които премислят всяка ситуация. Те могат да потъват в настроенията си и често мислят за това, което се е случило в миналото. Въпреки това, те са едни от най-отдадените любовници. Партньорите им обаче рядко успяват да се справят с бурните емоции, които бушуват в тях, ако не са успели да развият разбиране и приемане.

Водолей
Водолеите са мистериозни и потайни. Те не обичат да демонстрират чувства към никого. Факт е, че много често половинките им остават с грешни убеждения, че не ги желаят достатъчно, защото трудно могат да си обяснят действията им и това, което се крие зад обвивката. Партньорите им или трябва да са способни да анализират вярно минималистичния израз на чувствата им, или трябва да се примирят с липсата на бурни изяви на любов.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)