Най-сложните характери според зодията

Едва ли някой си избира партньора или дори приятелите според това какво казват звездите за тях. Но, ако сте от онези хора, които са убедени, че звездите никога не заблуждават, си струва да вземете предвид някои неща.

[ad id=“263680″]

 

Ето топ 5 от най-трудните знаци на зодиака.

НОМЕР 5 – КОЗИРОГ

Упорити и ужасно инатливи, Козирозите си държат на своето дори, когато знаят, че не са прави. Опитайте се да ги надхитрите и използвайте обратна психолигия, в момента, в който те се усетят, че се съгласявате с тях, отново ще си обърнат позицията – защото те не искат да сте съгласи с тях.

Да, такъв странен знак е Козирогът – защитава своето мнение и не иска победата на противника и това само, защото му харесва да спори, а не толкова, защото му е важен крайният резултат от спора. Тази земна зодия е затворник на собственото си аз – иска да прави това, което той иска, но пък, понякога, и той не знае какви са истинските му желания.Козирозите не обичат да бъдат отегчени и искат живот запълнен със смисъл, ако не сте готови да им предоставите това, те много скоро ще ви захвърлят настрани.

[ad id=“218548″]

Те са много селективни и трудно подбират обкръжението си. Около тях са само хора, които са достойни да се нарекат техни приятели и познати. Но, задайте си върпоса – достоен ли е Козирогът да е във вашето обкръжение?

НОМЕР 4 – ВОДОЛЕЙ

Водолеите лесно намират общ език с хората, могат да изслушат внимателно мнението на някой друг по важни въпроси, но единствено са загрижени със своята собствена позиция. Накрая, те правят това, което сметнат за добре. Ако не им се получат нещата, ще направят най-лесното – ще обвинят другите, защото те никога не са виновни за нищо.

 

[ad id=“218001″]Водолеите са склонни към диктаторство – те са много безапелационни, но едновременно с това и прекалено емоционални. Ако се ядосат, ще изхвърлят всичко настрани, въпреки че са на една крачка от крайния резултат.

НОМЕР 3 – БЛИЗНАЦИ

Този знак се разкъсва на парчета и се разпилява в различни посоки. Близнаците не могат да седят мирно на едно място и инфектират другите със своята нервност, запълват пространството с шум, викове, чувства и амбиции. Близнаците се нуждаят от всичко наведнъж и за предпочитане без усложнения. Те са капризни, егоистични и в същото време умело отстраняват нещата и хората, които не харесват. Способността на на този знак бързо да забравя е невероятна, нищо, че преди пет минути са били на върха на драмата.

НОМЕР 2 – ОВЕН

Комуникацията с Овена изглежда като камениста планинска река. Или на компютърна игра, в която сега сте на върха, а секунда по-късно – смъртно ранени. Овенът иска да спори, не толерира пораженията в дискусиите и изобщо не мисли за последствията от своите действия.

Ако искате да прекарате живота си с представител на тази зодия трябва да станете будист, за да може суетенето и нервността на Овена да минава покрай вас като бриз. Не се знае, дали ще можете да постигнете такава степен на вътрешна храмония, но можете да опитате. И знаете ли защо? Струват си минутите спокойствие с Овена, въпреки всичките други бури с тях.

НОМЕР 1 – СКОРПИОН

Нищо ново, което да не ви е добре познато – представителите на този зодиакален знак са истински демони. Вицовете са си вицове, но пък репутацията на Скорпиона не помага да се промени това мнение за тях. Какви са Скорпионите и защо са с толкова сложни характери?

Те са егоцентрични, злопаметни и винаги се стараят да получат това, което искат. Те са лидери (или много се стараят да бъдат лидери), фокусирани са само върху нещата, които са важни за тях и са много, ама много инатливи. Ако случайно ги обидите, те може и да не реагират веднага – ще им отнеме дни или дори години, но няма да забравят да си върнат за „престъплението“ срещу тях.


image0 (9K)