Най-секси учителката разделена със Скримов

Двамата са далеч един от друг от близо месец, след като в средата на август Скримов се присъедини към съотборниците си от руския Енисей в сибирския град Красноярск, където играе за втора поредна година.

Заради коронакризата, предизвикала стотици отменени полети в света и направила несигурно пътуването из земното кълбо, Зубева остава в България и повече от месец гледа сама дъщеричката си Ася, която вече е на 2 годинки. Красивата преподавателка няма опция да отиде при съпруга си, тъй като засега полетите от София до Москва са отменени. Зубева се допита до група за пътувания в социалните мрежи за информация относно възстановяването на полетите, тъй като семейството е възможно да остане разделено за неопределен период от време, писа „България Днес“.

„Съпругът ми работи в Красноярск. Той е там, но за мен и детето няма покани и не можем да направим визи, за да отидем при него. Това ме тревожи, защото семейството ни остава разделено, и то за неопределен период от време“, оплаква се Зубева. На молбата й за повече информация относно начините да достигне до руската столица учителката, която стана известна из цял свят само с една снимка преди 6 години, откликват десетки потребители, които я насочват с новини, но не могат да й помогнат. За момента хубавата преподавателка и дъщеря й остават далеч от Скримов, който продължава тренировките си с руския тим.

Blife.bg

 


image0 (9K)