Най-ревнивите мъже в зодиака

Ревността е разрушително чувство. Астролозите разкриха кои са най-ревнивите зодии сред мъжете. Около 90% от техните представителите са патологично ревниви. Подгответе се предварително, за да си спестите скандалите или просто да избегнете връзките с тях.

1. Скорпион

В нашия антирейтинг Скорпионите заемат почетното първо място. Мъжете от този знак не са склонни да се доверяват на хората. Фалшивите им обвинения често се основават единствено на техните собствени подозрения.

Представителите на знака не знаят как да сдържат чувствата си – започват да ревнуват, дори ако някой просто стои до вас.

2. Рак

Те са много ревниви, но не го показват веднага. Раците искат да се чувстват сигурни във връзката си, сантиментални са.

Ако вашият партньор е Рак, той вероятно се нуждае от много повече внимание от останалите мъже.

3. Лъв

Представителите на зодия Лъв са много лоялни, но за тях е важно да знаят, че жената също е лоялна. За Лъвовете са важни вниманието и похвалата. Те са изключително чувствителни към промените в отношенията.

4. Дева

Мъжете Дева са много ревниви, но не само във връзките си. Те са склонни да бъдат много критични към себе си и ако някой постигне повече от тях, завиждат и се държат така, сякаш животът е едно голямо състезание.

Девата е знак, който се управлява от Меркурий – планетата на мисълта и общуването. Представителите на този знак критикуват не само другите, но и себе си.

За тях е лесно да си представят, че партньорът е решил да им изневерява и това може да ги доведе до параноя.

5. Овен

Овенът е едновременно страстен и капризен – това неизбежно води до ревност. Мъжът от този знак реагира бързо – той не мисли дълго за случилото се и веднага започва да търси истината.

Овните могат да бъдат много избухливи. Често те действат под влияние на емоциите си, дори и да не искат. Ревността им провокира истинска буря в тях.

 


image0 (9K)