Най-предпочитаните места за изневяра

В стремежа си да не бъдат заловени, кръшкачите не пестят сили и средства. Резултатите от ново проучване показват, че най-популярното място за изневяра е хотелската стая, пише в. „Дейли експрес“.

[ad id=“225664″]

Допитването, осъществено от канадския сайт за извънбрачни запознанства Ашли Медисън, показва, че според 80 процента от кръшкачите най-сигурното място за среща с любовника или любовницата е хотелът.

На второ място, посочен от над две трети от прелюбодейците (67 процента), е автомобилът.

Третото предпочитано място за извънбрачни забежки може да изненада мнозина. Две трети от кръшкачите (66 процента) използват собствения си дом и в много случаи леглото, което делят с половинките си, за да им слагат рога.

[ad id=“263680″]

Сред предпочитаните места за изневяра са също домът на любовника или любовницата, паркът, офисът/службата, къща край езеро, палатка, самолет.

Проучването разкрива също, че предпочитаното от кръшкачите време за отдаване на извънбрачни страсти, посочено от над една трета от анкетираните, е следобедът в работно време.

„Изнизването“ от офиса се оказва допълнителна тръпка за прелюбодейците, като същевременно не отнема от времето, което прекарват със семейството си.

Около 30 процента от хората, които слагат рога на половинките си, предпочитат вечерните забежки.

Източник: 24 chasa.bg


image0 (9K)