Най-новата статия на Кеворк Кеворкян: Гергов – поредният суджук за Бойко

Хванаха някакъв хубавец от ГЕРБ, че искал да се подмаже на Бойко с 4 тона суджук. Номерът обаче е друг – и си го бива. Защото Народът винаги е по-чувствителен към суджука – другото са си някакви химери, които отдавна го оставят равнодушен.

[ad id=“236993″]
И къде е зяпал кадровикът Цветанов? Или вече му е приятно да пощипват Падишаха? Трябва да го накажат да изплюска четирите тона суджук – на живо, по трите големи телевизии, които толкова предано му служат – за да докаже, че все още е достатъчно предан.

А Георги Гергов, пловдивският екс-свинар, сам се предложи по телевизията на Бойко – като същи суджук. Готов да бъде излапан всякак. Сигурно здраво го е стегнал цървулът, за да изплаква публично мераците си. Бил разговарял с Бойко няколко пъти – ГЕРБ и БСП да правят коалиция. И той иска да нахрани Падишаха – направо с партията си. Не казва обаче, какво му е отговорил Бойко. Сигурно го е поощрил да цепи БСП – какво друго.

Трябва да си завършен суджук, за да мислиш, че Бойко би разделил с някого властта си. Хора като Гергов са готови на всичко – той специално е шампион в слагачеството.

Бойко бил Ангелът на Мира. Изречено от устата на Гергов, това си е направо отровен суджук. Още един-два тъпанарски комплимента – и той ще се самонагласи да му вземат Панаира. Политиката ни едва крета – но тя е свършена, когато свинари се изживяват като посредници.

източник: Блиц


image0 (9K)