Най-необичайният, но ефективен метод за избавление от мухите и комарите през лятото

Най- необичайният, но ефективен метод , с който да се избавим от мухите и комарите през лятото. Това е една необичайна и гениална идея за избавление от досадните мухи и комари!

[ad id=“225664″]

А наистина и най- евтиният начин, от общо познатите досега. Всичко, което е нужно са само 4 монети и пликче за замразяване на продукти и вода. Изобретателите на това „устройство“ уверяват ,че нито една муха и комар не остават и обясняват това със светлината, която се отразява от монетите и водата. Има и друго положително в тази нестандартна идея, а това е че средството е напълно нетоксично и неговата цена е само стотинки.

[ad id=“263680″]

Ето какво ви трябва, за да си направите такова устройство за насекоми:

1. полиетиленово пликче
2. 4 монети
3. 2 чаши вода
4. 2 ч. л. сол
5. лимонов сок
6. някаква кукичка

[ad id=“237001″]

Размесете водата със солта и лимоновия сок. Внимателно излейте водата в пликчето, направете си кукичка от кламер, сложете 4 монети във пликчето и го застегнете.
Остава да го провесите на нужното място. Това приспособление отблъсква мухите и комарите доста дълго- докато пликчето е херметично затворено, лесно може да се направи не едно такова и така ще се спасите по-най-евтиният и необичаен начин от дразнещите насекоми през лятото. Пробвайте.


image0 (9K)