Най-мощният ден на месеца!

Луната е в знак Стрелец до 20:46 ч.

Днес не трябва да се взема нещо, което е загубено от други хора. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Неподходящо за преливане на кръв и донорски процедури, освен животоспасяващо.

От 17:13ч до 20:46ч Луната се движи по празен ход. Нищо важно да не се предприема в това време. В 20:46ч Луната се премества в земният и практичен знак Козирог.
[ad id=“225664″]

14-ти лунен ден (до 19:51ч) най-мощният ден на месеца. Ден на силните и решителни действия. От една страна денят е сложен, но много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове, но от друга страна, този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. И ако се замислите, ще видите, че нямате основание да ги изпитвате. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Това е време, когато хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно какво ви казват.

Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.
[ad id=“225664″]

Отношения – Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващи в него, то може да има усложнения. Те може да се опитат днес да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

Секс – Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където не сте го правили и както не сте го правили.

Бизнес – Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да промените избраното направление, тъй като именно на финала се появяват съмнения. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате.
[ad id=“225664″]

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Източник:dunavmost.bg


image0 (9K)