Най- достъпният и приятен начин за прочистване на дебелото черво

Системното прочистването на дебелото черво е от жизненоважно значение за целия ни организъм.

[ad id=“225664″]

В дебелото черво се затлачват най-много токсини, шлаки и вредни натрупвания. Те могат да ни докарат сериозни заболявания.

Затова – решете и отбележете ден в календара, от който да започнете прочистването на тялото си.

Срокът за процедурата е 30 дни, през които ако приемате тези 4 достъпни съставки ще забележите много скоро цялостно подобрение на здравословното ви състояние, повече жизненост и енергия, а също така и значително подобряване и на външният ви вид.

[ad id=“263680″]

Ето необходимите 4 съставки:

Една лъжица семена от чиа, една лъжица  ленено семе, една лъжичка  истински мед, една ябълка и една чаена чаша вода. Това е всичко, което ви трябва.
Обелете ябълката и я настържете на ренде. Към нея прибавете останалите съставки като оставите чиата за накрая. Когато семената от чиа са удвоили обема си- сместа е готова за консумация. Получава се нещо като желенце с много приятен вкус.

[ad id=“237001″]

Посочените съставки са за една доза от тази прочистваща дебелото черво смес. Приготвяйте си нова всеки ден и я приемайте сутрин, на гладно.

През деня не забравяте да пиете поне два литра вода, така хидратирате организма си и го карате по-бързо да изхвърли от себе си вредните токсини и натрупвания.

Източник: doctorbg.net


image0 (9K)