Най-големият онлайн магазин за парфюмерия и козметика в България отвори врати навръх Никулден

Навръх Никулден в Стара Загора „отвори врати“ най-големият и богат онлайн магазин за козметика и парфюмерия в България.

Добре известните на старозагорци магазини „За човека“, празнувайки своята 20-годишнина, създадоха сайт и електронен магазин, който се оказа с най-голям брой артикули (над 15 000) в българското интернет пространство. От екипа, създал онлайн платформата, споделиха:

„От 6 месеца въвеждаме продукти и все още остават над 20%, които предстои да бъдат представени на нашите клиенти. Всеки ден магазинът се обогатява с нови и по-нови артикули. Не можехме повече да чакаме да качим всичко – толкова е много, че още поне два месеца ще работим само по това. А сега наближават празници и искахме да зарадваме нашите клиенти с възможността, докато са си на топло в офиса или вкъщи, да направят своя избор. Във Фейсбук страницата ни, както и в блога на самият сайт, започваме поредица от публикации относно грим техники, тенденции в ароматите и много други.“ 

За тези, които предпочитат личния контакт с нашите продукти и срещите лице в лице с нашите продавач-консултанти – винаги сте добре дошли в познатият ви вече от 20 години 🙂 магазин в Стара Загора на бул.“Цар Симеон Велики“ No 90 !

За всички останали: zachoveka.com


image0 (9K)