Най-големите каръци на Световното в Русия май са швейцарските фенове

Швейцарските футболни фенове изглежда са най-големите каръци на Мондиал 2018 в Русия. Преди дни стана ясно, че някои от тях са тръгнали за световното първенство, но се оказали блокирани във военната зона около Донецк, разказва БЛИЦ.

[ad id=“225664″]

Сега обаче беше разкрит нов случай на объркване на швейцарците. Част от тях отишли в Ростов на Дон и опитали да си намерят хотела. Оказало се обаче, че ангажираните стаи се намират на 1234 км.

[ad id=“263680″]

Привържениците на „кръстоносците“ след пристигането си в Ростов на Дон се озовали на улица „Селиванов“, където трябвало да бъде хотелът. Оказало се обаче, че такъв липсва на адреса. Те веднага се обадили на телефон 112, за да подадат сигнал за измама.

Такава обаче няма. Проверката показала, че грешката е на швейцарците. Вместо да ангажират хотел в Ростов на Дон, те са наели такъв в Ростов Велики, който е отдалечен на повече от 1200 км.

[ad id=“236993″]

Все пак органите на властта са помогнали на футболните фенове да си намерят стаи в Ростов на Дон, за да могат да се насладят на изявите на своя национален отбор срещу Бразилия (1:1).


image0 (9K)