Най-богатият човек в света обвини издание в изнудване чрез негови „пикантни“ снимки

От „жълтото“ издание „Нешънъл Инкауийърър“ заплашвали милиалредра Джеф Безос, че ще разпространи пикантни снимки, които той бил изпратил на приятелката си.

Най-богатият човек в света – основателят на „Амазон“ Джеф Безос, обяви, че са се опитвали да го изнудват с негови голи снимки.

От таблоида поискали пари, за да не публикуват пикантни фотоси на Безос, изпратени до бившата телевизионна звезда Лорън Санчез, с която милиардерът има връзка.

По-рано изданието „Нешънъл Инкауийърър“, което е собственост на приятел на президента на САЩ Тръмп, предприе друга атака срещу Джеф Безос. То публикува негови текстови съобщения (SMS-и) с интимен характер.

Безос смята, че атаката на „Нешънъл Инкауийърър“ срещу него е организирана от обкръжението на президента на САЩ Доналд Тръмп. Влиятелното издание „Вашингтон поуст“, което милиардерът притежава, продължава да разследва предполагаемите връзки на Тръмп с Русия.

Джеф Безос и съпругата му се разведоха след 25 години брак. В деня, в който новината беше официално съобщена, „Нешънъл Инкуайърър“ разкри връзката между милиардера и Лорън Санчез. Изданието обяви, че има техни интимни текстови съобщения.

Безос нае Гавин де Бекер – експерт по сигурността на връзките с обществеността, който да разследва как таблоидът се е сдобил с личната му информация.

Де Бекер докладвал, че публикацията на таблоида е била политически мотивирана.


image0 (9K)