Най-атрактивното Мотор шоу гостува в Стара Загора

Стара Загора посреща атрактивното Мотор шоу „Полицейска академия“. Публиката ще види каскади с мотори, АТВ- та, коли, бусове, кола на две гуми, екстремно дрифтене с каскадьор върху капака на колата, акробатики върху мотори, огнено шоу, демонстрация с мощен дракстер, преобръщане с мотор, минаване на автомобил през горяща „бомба“, чупене на висока дървена стълба от кола, върху която е качен каскадьор и много други.

Създател на „Полицейска академия“ е Иво Долапчиев – Шерифа, който е професионален шофьор и каскадьор. Досега групата е имала изяви само в чужбина – Италия и Гърция, но от началото на година решава да представи спектакъла и в България.

Шоуто има и сюжетната линия – лошите крадат диаманти, но се натъкват на Шерифа…

Представлението се гледа от много младежи, затова  има и възпитателен характер. На финала доброто побеждава злото, а лошите са арестувани. Заповядайте да гледате един истински екшън филм на живо.

Мотор шоу „Полицейска академия“ ще остане в Стара Загора от 23 до 25 септември. Зрелището спира дъха на малки и големи и продължава 2 часа. Ще бъдат поставени метални бариери и огради за безопасност на публиката.

Мотор шоу „Полицейска академия“
Стара Загора, кв. „Казански“, на паркинга на Новия парк
Начало на шоуто: 19:00 часа


image0 (9K)