Наградиха доброволците помагали за справяне с последиците на бурята в Стара Загора

Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров награди 134 доброволци и активни участници в отстраняването на последиците от разразилата се буря в града на 31 май. В церемонията взеха участие и зам.-кметовете, Йордан Николов, Янчо Калоянов и Иванка Сотирова.

„Искам да благодаря лично на всеки един от тях за безвъзмездния труд, за ангажимента, който имаха към града и общината. Докато други снимаха в социалните мрежи и качваха последиците от бурята, тези хора работиха денонощно, за което им благодаря. Това им прави чест. Показва, че са достойни граждани на Стара Загора“, каза в приветствието си към доброволците кметът Живко Тодоров.
За своята всеотдайност при отстраняване на последиците от бурята и пороите в града днес почетни грамоти и награди от Община Стара Загора получиха членове на Спортен клуб за риболов, „Брат за Брата“, НФК Берое, ДЗЗД „Грийн Партнърс-БКС“, „Трейс Груп Холд“, Държавно горско стопанство, Регионална дирекция по горите, както и активни служители в звено „Озеленяване и комунални дейности“.
Сред отличените бе и младият кмет на Стара Загора Никола Чакъров. Кметът Живко Тодоров сподели още, че ще направи всичко възможно да реализира една негова инициатива свързана с възможността празни общински пространства да бъдат изрисувани с ликовете на български патриоти.


image0 (9K)