Наглост: Рецидивист насилил 20-годишна: Тя много искаше секс, плати ми!

От 3 до 15 години затвор поиска Окръжна прокуратура – Благоевград за петричкия рецидивист Митко Соколов, който на 31 август изнасили зверски 20-годишна жена от село Митино и после я обра. Според внесения в съда обвинителен акт той хванал жената на жп гарата в родното й село, заплашвайки я с отвертка и я повлякъл към коритото на река Струмешница. За да не се дърпа, Соколов я предупредил, че скоро е излязъл от затвора и ако се съпротивлява „ще я убие и зарови в полето“.
След насилствен полов акт пандизчията задигнал телефона на жената и 40 лв. и се прибрал в Петрич. Баща му обаче забелязал придобивките на Сашо и въпреки съпротивата му успял да вземе телефона и парите и доброволно ги предал на разследващ полицай в РУП – Петрич.

Разпитан във фазата на досъдебното производство, обвиняемият най-нагло твърдял, че жената сама му предложила да осъществят полов акт, за което му се отблагодарила с мобилния си телефон и 40 лв., съобщава struma.bg.

31-годишният престъпник е от ромската махала на града и докато се гледаше мярката му, десетки петричани организираха мирен протест пред съда с настояване да се приложи цялата строгост на закона. Той има 8 присъди, последната е от 2013 г. – за грабеж, която Соколов излежал на 31 май т.г.

http://BNews.bg


image0 (9K)