Наглостта на тези зодии не знае граници!

Някои хора са толкова стеснителни, че се страхуват да се обърнат за помощ дори към най-близките си. Други път изобщо не се стесняват да го правят, при това по най-безскрупулния начин!

Без да им мигне окото, те ще натоварят някой друг с проблемите и задачите си, а после ще си присвоят чуждите заслуги! Те не осъзнават, че са нагли и не смятат това, което правят, за нещо лошо. В очите на околните обаче това предизвиква само недоволство.

Астролозите казват, че хората, родени под 4 зодиакални знака, не изпитват никакво притеснение да разтоварят тежестта, с която са се нагърбили, върху някой друг. И с удоволствие се бъркат в живота на другите.

Ето кои са те:

Скорпион

Наглостта на Скорпионите няма граници! Те отвличат приятелите си, а понякога и напълно непознати, от важните за тях дела, защото някой трябва да им помогне. Молят и грабят по най-безхаберния начин.

В защита на този знак можем само да кажем, че принуждавайки приятелите си да му помагат, самият той никога не отказва помощ. С желание участва в живота на другите и оказва подкрепа.

Скорпионите приемат и разбират наглостта си и понякога й се присмиват, но нямат намерение да се откажат от този си лош навик. Защото той им помага да постигнат това, което искат.

Често пъти наглостта им се проявява в отговор на атаките, които получават от различни страни.

За да постигнат целта си, те ще използват манипулаторските си способностите и ще изпълнят плана си майсторски, без жертвата им да се усети. А ако случайно някой ги хване, до край ще отричат това, в което ги обвиняват.

Близнаци

Близнаците винаги гледат да са навсякъде, врат си носа в хорските работи и раздават ненужни съвети. Често се намесват в чужди разговори по най-безцеремонния начин. И не проявяват никаква тактичност, опитвайки се да достигнат до най-пикантните подробности.

Близнаците са ужасно нахални. В повечето случаи обаче вредят на околните напълно несъзнателно. Те не само се добират до хорските тайни, но и бързат да ги споделят с околните. Подобна пристрастеност към клюкарстване често им носи неприятни последици.

Близнаците проявяват наглост не само за да се доберат някакви пикантни детайли, но и за да получат благодарност от приятелите си.

Те с охота дават съвети и се надяват да получат признателност в замяна. Но ако това не се случи, започват да се цупят и вкарват неблагодарника в черния си списък за дълго време.

Стрелец

Стрелците не познават граници. За тях няма морални рамки и не се притесняват, че ще обидят никого с поведението си. Те живеят днес, не се интересуват от последиците и често проявяват арогантност.

Ако видят някой приятел, който е по-напред на опашката, веднага ще отидат при него, пререждайки всички други. Ако са някъде на гости, без притеснения ще отворят хладилника на домакина, за да разгледат какво има вътре.

В магазина никога няма да се притеснят да се пазарят за цената и с охота ще разговарят с шефа си за повишение на заплатата, дори и да не го заслужават.

На всичкото отгоре са ужасно настойчиви и могат продължително и дръзко да настояват за среща с човека, който им е харесал.

Представителите на този зодиакален знак винаги се възползват от връзките си, а по принцип имат много такива. Те са общителни и се стремят да се възползват от всяко познанство. Установяват контакти с влиятелни хора и имат приятели във всички области – от медицината до прокуратурата.

В някои случаи предпочитат да разберат колко далеко биха могли да стигнат. И с удоволствие преминават границата на позволеното, за да проверят търпението на околните.

Овен

Емоционалните Овни си пробиват път към по-добрия и вълнуващ живот със собствената си глава. Те често прибягват до наглост. Най-често, за да постигнат целите си или да получат специално отношение към персоната си, за да впечатлят човека, с когото са.

Често проявяват наглостта си несъзнателно. Това се дължи на необуздания им характер: горещ, темпераментен и буен.

Родените под този зодиакален знак смятат, че арогантността е истинско щастие. Затова и с право са си заслужили титлата „най-наглия знак на Зодиака“.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)