Навръх рожденния си ден Камбуров ще наказва бившият си клуб

Мачът с Локомотив Пловдив за нападателят на Берое Мартин Камбуров ще бъде специален по две причини. Той ще празнува 37 – я си рожден ден в деня на срещата и ще играе срещу бившия си клуб с който се раздели след конфликт със собственика Христо Крушарски.

Въпреки късния час (20,00 часа) домакините очакват 3 – 4 000 зрители на стадиона.
Двубоите между Берое и Локо Пд са в графата „рискови“ и затова ще има засилено полицейско присъствие още в подстъпите към стадиона, въпреки че не се чакат много фенове на пловдивчани. Треньорът на Берое Александър Томаш няма проблеми с контузени или наказани футболисти и ще може да избере оптималния състав.
Очаква се да бъдат  направени две промени. В  защитата след като сред титулярите се завръща бразилският ляв защитник Матеус Леони. Кариоката пропусна последните два мача за заралии заради контузия. Той ще замени Камен Хаджиев. Първо мач като титуляр ще започне сръбския халф Марко Адамович, който ще замени Кохей Като.
Перниш ще е на вратата, а пред него в защита ще играят Иван Иванов и Виданов в центъра, Желев отдясно, а Леони отляво. В халфовата линия ще се разпореждат ганаецът Охене, сърбинът Адамович и националът Райнов. По крилата ще играят Еуженио и Карачанаков, а на върха на атаката ще бъде рожденникът Камбуров.

image0 (9K)