Мълния удари суперзвездата Дженифър Лоурънс

От мига, в който я запознали с Кук Мароуни, суперзвездата Дженифър Лоурънс разбрала, че иска да се омъжи за него. Това разказа самата тя пред Кат Садлър.

28-годишната актриса, най-скъпоплатената в света през 2015 и 2016 г., която си позволи една година почивка от снимки, срещнала Мароуни миналата година. Запознала ги Лоура Симпсън, една от най-добрите й приятелки.

Февруари Дженифър Лоурънс се сгоди с 34-годишния дилър на произведения на изкуството. „Кой е Кук Мароуни“, са най-честите заглавия в мрежата тези дни.

Оттогава Дженифър и Кук са неразделни, а актрисата призна, че се е влюбила от пръв поглед. „Той е най-добрият човек, когото познавам изобщо. Зная, че може да звучи много глупаво, но е така. Чувствам се горда да стана госпожа Мароуни“, разкрива звездата от „Игрите на глада“ и Х-Мен.

„Аз просто срещнах Кук и поисках да се омъжа за него. И двамата искахме да се оженим, поискахме да се обвържем напълно. Той е най-добрият ми приятел, искам да съм законно свързана с него завинаги.

И, за щастие, документите са точно за тези неща. Срещаш любимия си човек на планетата и казваш: Ти не можеш да ме напуснеш“, откровена бе Дженифър Лоурънс, която представи новия си филм X-Men: Dark Phoenix.

Източник: kanal3.bg

 


image0 (9K)