Мъж уби по-младата си жена и се самоуби

Двойна смърт потресе плевенско село. 61- годишен мъж  застреля 17 години по-­ младата си жена и се самоуби в село Гиген  вчера вечерта.

Мъртвите съпрузи били намерени в ползван от двамата  двор, близо до къщата им. Сигналът за двойната смърт е подаден в полицията в около 21 часа на  тел. 112 от 36-­годишна жена, жителка на село Гиген.
При огледа криминалистите установили, че мъжът и жената са с прострелни рани в главите. До тялото на мъжа е открито огнестрелно оръжие с неустановена марка и модел. По случая е образувано досъдебно производство

 „След поредния скандал мъжът е гръмнал съпругата си в главата и тя е починала. После е дръпнал спусъка и се е самоубил. И двамата имаха само по една огнестрелна рана в главата. Иззехме оръжието ­ самоделна пушка, наподобяваща тръба, пригодена да стреля с ловни патрони.“, смятат от полицията.

[ad id=“225664″]
Според жители от селото, мъжът и жената, които са живеели на съпружески начала и редовно са се карали. Двойната смърт е след поредния скандал. Иззети са кръвни проби за изследване, което ще покаже дали двамата са пили алкохол преди жестоката разправа“.
Двамата имали вече пораснали деца, според местни хора.

Източник: 24chasa.bg


image0 (9K)