Мъж уби жена и две деца в Самоков и сам се гръмна

При стрелба в Самоков на място са застреляни 33-годишна жена и 15-годишно момче, което се оказа неин племенник. 12-годишният син на жената бе транспортиран в критично състояние в местната болница, но усилията на лекарите да го спасят останаха напразни. Детето е починало.

[ad id=“225664″]

След разигралата се трагедия от МВР съобщиха, че вероятно става дума за битов скандал и са предприети активни действия за установяването и задържането на извършителя.

Часове след кървавия инцидент мъжът бе открит мъртъв. Той е 52-годишен. Тялото на тройния убиец е открито в местността „Щъркелово гнездо“ в посока София. Медицински екип е установил смъртта му. Той се е самопрострелял, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Извършителят се е самоубил със законно притежаван пистолет, съобщи бТВ Според свидетелски показания мъжът е бивш пожарникар.

Стрелецът е живеел на семейни начала с убитата жена, но не е баща на детето й.

По непотвърдена информация, двамата са живеели заедно от няколко години, но вчера се скарали, а днес той е отишъл с оръжие в дома им и е застрелял и тримата, които са били там, преди да избяга.

Сигналът за стрелбата е постъпил в полицията около 13.45 часа днес. След стрелбата, извършителят е избягал с автомобил.

[ad id=“263680″]

Районът на ромската махала в Самоков е заграден от полицейски сили. На място са изпратени и сили на жандармерията.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура.


image0 (9K)