Мъж съсече съседа си с брадва пред очите на жена му

След като съсякъл дядото, нападателят взел всичките пари от къщата и заковал прозорците, за да не може бабата да извика помощ

След като съсякъл дядото, нападателят взел всичките пари от къщата и заковал прозорците, за да не може бабата да извика помощ.

Както ЗАРАТА вчера писа, жестоко убийство потресе хората от белослатинското село Враняк. Ето и още подробности от зловещата история.

40-годишен мъж съсече съседа си с брадва пред очите на жена му, която е прикована на количка. Мъжът, който е рецидивист, излязъл наскоро от затвора. Там излежал присъда за обир на същото семейство, съобщи Нова телевизия.

Чудовищната трагедия се разиграла посред бял ден в дома на възрастните хора. Те тъкмо седнали да обядват. Преди това нападателят клал прасе и се напил заедно с приятели.

Мъжът убил 82-годишния дядо Димитър с няколко удара на брадвата по главата. Изтарашувал къщата, за да вземе всичките им пари и заковал прозорците, за да не може бабата да извика помощ.

„Бабата е инвалид с два отрязани крака. Смъква се след като извършителят излиза от къщата. Тя успява да излази и след като излязла, започала да вика за помощ”, разказа кметът на селото Жени Стоянова.

Причина за зверството е стара вражда. Убиецът лежал в затвора заради кражба, извършена срещу същите хора. Още им дължал 1000 лв. Сега пак откраднал крупна сума, която взел от портфейла на бабата и от под дюшека на леглото им. Заради зловещото убийство хората в селото искат най-суровото наказание.


image0 (9K)