Лош късмет! Мъж спечели 100 000 лева от лотарията и ето какво му се случи…

Таксиметровият шофьор от Дупница Камен Христов, който спечели 100 000 лева от лотариен билет, е блъснал възрастна жена, която пресичала неправилно. Той я ударил с новия си „Шевролет“, който купил с парите от печалбата и регистрирал като такси пише struma.bg.

Той извършвал с колата маневра на заден ход в Дупница. В този момент пътното платно пресичала 83-годишната Боряна Тренчева. Тя видяла, че таксито се движи на заден ход и спряла. Изведнъж обаче решила да пресече и в този момент била ударена от колата, твърдят очевидци на инцидента.

Свидетел на пътния инцидент е позвънил на тел. 112, на място пристигнали екипи на Спешен център в Дупница и патрулна кола на полицията. Боряна Тренчева е закарана по спешност в болница „Пирогов” в София. След преглед е констатирано, че тя е със счупен таз. От полицията са потвърдили, че жената е пресичала неправилно пътното платно, твърди struma.bg.

Камен Христов спечели 100 000 лева от билет с изтриване на печелившите числа. С част от печалбата е купил два кристални полилея за централния катедрален храм „Св. Георги Победоносец“ в Дупница. Мъжът подпомогнал финансово и децата си.

Източник: struma.bg


image0 (9K)