Мъж смля от бой майка си, после я удуши с голи ръце

Мариян постоянно се карал с майка си, разказаха техни съседи, които редовно ги чували. Напрежението между тях се повишавало, докато не се стигнало до фаталния край снощи

[ad id=“225664″]

36-годишен мъж смлял от бой 76-годишната си майка, а после я удушил. Инцидентът е станал снощи, след 20 часа, в блок 5 в бургаския ж.к. „Лазур”, точно до ресторант „Хепи”. Това съобщи Флагман.бг.

Бургазлията се скарал с майка си за пореден път заради битов проблем. Скандалът този път ескалирал и мъжът й посегнал. Екшънът продължиш няколко часа, накрая 36-годишният мъж изпуснал нервите си и удушил 76-годишната си майка с голи ръце.

[ad id=“236993″]

Минути след това той подал сам сигнал към 112 и за секунди районът около ресторанта буквално причернял от униформени служители и полицейски коли на 5-то РУ в Бургас. Те „опасали” цялото пространство, а гостите в заведението изпаднали в паника от случващото се.

36-годишният мъж е задържан за 72 часа в следствения арест.

[ad id=“236999″]

Според изданието майката искала да го изкара психично болен. На няколко пъти тя го водила на прегледи в Психодиспансера в Бургас. Лекари обаче излизали със становище, че мъжът е здрав и няма нужда да бъде лекуван, е научил Флагман.бг от свои източници.

Мариян постоянно се карал с майка си, разказаха техни съседи, които редовно ги чували. Напрежението между тях се повишавало, докато не се стигнало до фаталния край снощи.

Мариян Челибиев е бивш учител по физическо, но преди време го изгонили, защото имал проблеми с дрогата, разказаха негови близки, пред Флагман.

[ad id=“237001″]

Мариян така и не си намерил друга работа, а майка му Бинка Челибиева по цял ден го оплаквала пред познати. „Опитваше се да му помогне. Дълги години е работила в Слънчев бряг по хотелите и чрез познати му осигуряваше работа, но Мариян така и не желаеше да започне каквото и да е било. В последната година, година и половина се държеше безкрайно неадекватно, може би заради това майка му го е пратила на преглед при психиатър. Дрогата изглежда изпържи мозъка му“, уточнил запознат със семейните драми.


image0 (9K)