Мъж се разведе 8 пъти, но деветата му булка го изостави пред олтара (снимка)

67-годишният Ранди Шепърд е мъжът с най-много бракове (и разводи) в Обединеното кралство. Той се е женил цели осем пъти, но ще запомни най-вече деветия си опит да сключи брак. Причината – бъдещата му съпруга го напусна и избяга с друг мъж преди сватбата.

[ad id=“255238″]

След осем развода Шепърд срещнал 27-годишната Кристъл Маркез, която е с цели 40 години по-млада от него. Както се казва: „За любовта няма граници!“. Оказва се обаче, че има граници. Ранди твърди, че искал Кристъл да бъде неговата „съпруга завинаги“, защото „я обича с цялото си сърце“. Тя обаче не се трогнала от това и го напуснала, пише изданието „Daily Mail“.

Преди това двойката е уведомена от британското министерство на външните работи, че филипинката Кристъл не може да остане в Обединеното кралство и трябва да се върне в родината си.

Ранди признава пред „Daily Mirror“, че двамата не са консумирали връзката си, защото Кристъл била християнка и не вярвала в секса преди брака. След като младата жена го напуска, той научава от своя приятелка, че тя е срещнала друг мъж. Поради това се обадил на имиграционните служби – да я задържат, ако Кристъл е решила да остане незаконно в Обединеното кралство.

[ad id=“225664″]

Двамата се срещат в Тайланд през 2015 година. Филипинката твърди, че не е използвала Шепърд, за да получи виза и да остане във Великобритания.

mirror.co.uk


image0 (9K)