Мъж преби шофьор и стреля по него заради клаксон

Шокиращ случай с агресия на пътя. 37-годишен шофьор заплашвал, стрелял, блъскал и бил друг водач заради това, че му е сигнализирал с клаксон. Сцената се разиграла на изхода на Добрич. Нападателят се оказва криминално проявен и вече е задържан от полицията.

Случката се разиграла в петък около 11 часа, когато Пламен Михов пътувал със служебния си автомобил. По думите му друг шофьор му отнема предимството. Пламен Михов намалил и натиснал клаксона, но точно тогава другият водач станал агресивен. „Човекът тръгна да ме преследва извади автомат или автоматично оръжие, пистолет ли не знам, но изстрелите бяха много на често в къс интервал от време. Стреля във въздуха, стреля и по автомобила”, разказа пред NOVA той.

Пострадалият се опитал да избяга, но агресорът го настигнал и го блъснал няколко пъти, като го принуждава да спре. „Последва саморазправа и заплаха с оръжието. Ако не сляза от автомобила да ме застреля, да ме убие, да ме добие и разните му там заплахи”, допълни Пламен Михов.

Той се опитал да избегне конфликта, но агресивния шофьор му нанася серия от удари по лицето и тялото. „След това поиска да вземе парите ми да ме ограби и да тръгне”, каза още младият мъж.

 


image0 (9K)