Мъж е арестуван за блудство в столично училище

Мъж е арестуван от столичната полиция след сигнал на родители, че е блудствал с децата им в сградата на 17-о СУ „Дамян Груев“ в столичния квартал „Западен парк“. Задържаният е познат на полицията, но е работел като доставчик на храни и е имал право да е в сградата.

[ad id=“225664″]

По първоначална информация инцидентът е станал вчера. Ученици твърдят, че мъжът е затворил в тоалетната две момичета от първи клас, като, според някои деца, той е показвал порнографски клипове от телефона си. Според източници на бТВ, след това е имало опит за блудство и досъдебното производство се води именно за такова престъпление.

Камерите на училището са иззети и се преглеждат от полицията. С децата работи психолог, а родителите им са поканени на среща, очаква се да подадат жалба. Разпитани са в присъствието на съдия.

[ad id=“263680″]

Арестуваният се казва Валентин Асенов, регистриран за кражби. Той е на 33 г., работи към фирмата, която зарежда стола и лавката на училището. Той е влязъл през задния вход с ключ. МВР проверява фирмата доставчик на храни в училището.


image0 (9K)