Мъжът на починалата 23-годишна родилка: Имайте страх от бога, кажете истината!

Мъжът на починалата в болницата в Кърджали 23-годишна родилка изригна заради версията, че жената е издъхнала заради рядко заболяване, пише 24rodopi.com.

„Съпругата ми не беше болна. Правели сме много изследвания. Освен това не е вярно, че е починала в 6.20 часа на 9 март, издъхнала е по-рано“, това твърди Раим Хасан, съпруг на починалата родилка в кърджалийската болница.

[ad id=“225664″]

Реакцията му бе провокирана от версията, че смъртта на 23-годишната Семра е причинена от рядко заболяване, което предизвикало нетипичен вътрешен кръвоизлив. Според Раим, смъртта е настъпила около 4.00 часа. Семра е била приказна красавица! Погребват я в родното село на мъжа й .

[ad id=“236999″]

 Припомняме, че близки на починалата споделиха, че смъртта е настъпила в 4.00 часа, но по-късно се установи, че в документите на болницата като час на смъртта е посочен 6.20 ч.

„Имайте страх от бога. Казвайте истините. Съпругата ми цяла година е правела изследвания. Нямаше никакви признаци за заболявания. Беше здрава млада жена, на която й предстоеше раждане“, твърди Раим Хасан.


image0 (9K)