Мъжът до вас: Не търсете под вола теле, той не може да чете мисли

Мъжете и жените винаги са изпитвали трудности в общуването, в разбирането помежду си и най-вече в изграждането и запазването на връзките. На мъжете им е изключително трудно да осъзнаят и разберат женското мислене, логика, действия. За жените е не по-малко предизвикателство да разгадаят мъжкото поведение, което следва своята логика.

За да разберете по-добре мъжа до себе си, да го накарате да ви обича още повече и за да изградите стабилна връзка помежду си, използвайте някои оръжия в комуникацията, които ще ви помогнат.

Не премисляйте поведението му прекалено

Жените са склонни да търсят под вола теле. Вглеждат се в несъществуващи знаци. Търсят косвени сигнали, намеци. Виждат в поведението на мъжа нагласи, за които той вероятно дори не подозира. Жените премислят всяка ситуация, намерение и дума на мъжете. Това е така, защото изхождат от своята гледна точка. Мъжете са доста по-директни и буквални. Затова е най-добре да спрете да премисляте всичко в неговото поведение и просто да се отдадете на емоциите.

Знайте, че той ще ви преследва, ако ви харесва и обича

Колкото и различни да са мъжете, всички те имат кодиран в гените си порив да преследват жената, която харесват и която е привлякла вниманието им. Ако той не го прави, значи просто няма интерес и чувства към вас. Толкова е просто.

Помнете, че той не може да чете мислите ви

Жените обичат да общуват с намеци, с мълчание, със сърдене и двусмислени думи. Мъжете не разбират това поведение. Когато имат да казват нещо, те го правят по-директно от жените. Затова трябва да помните, че той не чете вашите мисли. Няма да разбере, когато просто мълчите и настоявате, че не се сърдите, а видимо е така. Общувайте открито.

Оставете го да ви обгрижва

Мъжете обичат да осигуряват на любимите си нещата, от които имат нужда. Обичат да правят подаръци. Обичат да са от полза. Позволявайте му всички тези неща, за да се чувства ценен.

Не забравяйте, че той ще се държи различно от вас

Обичате се, влюбени сте, разбирате се прекрасно. В даден момент започвате да смятате, че вие сте едно. Това обаче не е така и с всяка следваща критична ситуация ще го осъзнавате. Най-добре да свикнете с тази мисъл, за да не изпитвате сътресения в отношенията си. Не забравяйте, че вие сте различни хора и за да се разбирате трябва да приемате различията на другия.

Разберете как той предпочита да общува

Всеки човек има своя уникален начин да общува. Разберете неговия. Научете как предпочита да се шегува, кога е сериозен, кога не може да му се вярва и кога е най-уязвим. Проследявайки тези знаци вие ще изградите още по-дълбока връзка чрез добра комуникация.

Източник: az-jenata.bg


image0 (9K)