Мъжът Близнаци. Как да го спечелим

С него никога не е скучно, защото той има истинска жажда за живот и неподправен усет за приключения. Мъжът Близнаци – няма как да го сбъркате, защото ще ви плени веднага със своето чувство за хумор.

Как да спечелите вниманието и ласките на мъжа Близнаци?

Той не харесва скуката и е склонен често да сменя работното си място, докато намери вариант, който да го удовлетворява. В любовта нещата не са по-различни. Ако не намира партньорката си за достатъчно интересна, е склонен да преминава от една в друга връзка. Това научи ЗАРАТА от az-jenata.bg

Тъй като мъжете, родени под този зодиакален знак, обичат да придобиват нови умения, да повишават знанията си, правилната тактика към тях е да насочите темите на разговор в тази посока. Изкуство, кино, театър, концерти, с идея да посетите някои от тях е печеливша стратегия.

Освен това, тези господа обичат и да пътуват и биха се радвали жената до тях да споделя тези им интереси. Това също е една идея за разговор. Споделете ваши преживявания, препоръки за пътувания, така ще ги заинтригувате.

Мъжете Близнаци понякога действат бавно, което може да откаже отсрещната страна. Най-важното е, когато представяте себе си в началото, докато се срещате и опознавате, е да не създавате впечатление, че търсите дългосрочна връзка. В същото време не бива да се представяте и като несериозна. Намерете златната среда. Тези мъже са свободолюбиви и не биха искали да се чувстват като в капан.

Каква е идеалната среща за тях? Те са динамични и харесват разнообразието. Затова бързо хапване тук, после питие в приятен бар. Разбира се, тази програма може да се обогати с кино, концерт, кратко пътуване.

Относно вашата визия и стайлинг, избягвайте консервативните модели. Мъжът Близнаци винаги реагира добре на оранжевия цвят, тъй като внушава енергия и чувственост едновременно. Всичко, което носи полъх на новост, красота, романтика, ще бъде оценено от него.

Много е важно да не позволявате на този мъж да се отегчава. Той се нуждае от половинка с енергия, изобретателност, която да го подкрепя и разбира. Жадува за новости и промени. Бъдете спонтанни и не спирайте да се смеете на шегите му.

 

 

 


image0 (9K)